29407
Book
In basket
Zupa herosa Heraklesa? jabłko a la Newton? Ciągutki Agaty Abbott? Cóż za tajemnicze potrawy? Przepisy na te smakołyki - zaczerpnięte z kolekcji własnych ksiąg autorki i zeszytów kulinarnych i osobiście przez nią wypróbowane - są niezwykle proste w wykonaniu. Dzięki tej książeczce każde dosłownie dziecko przeobrazić się może w Dziecko Kulinarne, a zarazem potem - w Dziecko Kulturalne. Nauczy się, że kultura jest odwiecznym sposobem porozumienia między ludźmi, a obejmuje niemal wszystkie dziedziny ludzkiego życia. W tym - sztukę kulinarną.
Availability:
Kobylanka - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64/III (1 egz.)
Szymbark - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6/III (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again