29407
Książka
W koszyku
Zupa herosa Heraklesa? jabłko a la Newton? Ciągutki Agaty Abbott? Cóż za tajemnicze potrawy? Przepisy na te smakołyki - zaczerpnięte z kolekcji własnych ksiąg autorki i zeszytów kulinarnych i osobiście przez nią wypróbowane - są niezwykle proste w wykonaniu. Dzięki tej książeczce każde dosłownie dziecko przeobrazić się może w Dziecko Kulinarne, a zarazem potem - w Dziecko Kulturalne. Nauczy się, że kultura jest odwiecznym sposobem porozumienia między ludźmi, a obejmuje niemal wszystkie dziedziny ludzkiego życia. W tym - sztukę kulinarną.
Status dostępności:
Kobylanka - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/III (1 egz.)
Szymbark - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6/III (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej